CASAMENTS

A La Tartana trobareu un espai idíl·lic envoltat de natura per al vostre casament.

APERITIUS

Exteriors magnífics envoltats de natura per gaudir de l’aperitiu del vostre casament. La Masia està preparada perquè el vostre casament sigui un acte únic, acollidor i especial, tot i les inclemències del temps.

BANQUETS I FESTES

Al sala Lluernari podem celebrar-hi casaments fins a 350 convidats amb unes vistes espectaculars al parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Una gran sala diàfana que admet tot tipus de decoracions. També podreu gaudir de la festa a la mateix sala.

CERIMÒNIA CIVIL

Les cerimònies a la Masia envoltades de naturalesa són excepcionals. Us acompanyem i ajudem en tot el que necessiteu per crear l’acte que desitgeu.

SOPARS A L'AIRE LLIURE

T’agradaria fer el sopar del teu casament a l’aire lliure? Garlandes de llums, posta de sol, ambient acollidor i agradable… ara és possible a La Tartana!!!

DETALLS

L’equip de La Tartana està a la vostra disposició per ajudar-vos en tot el procés del casament fins al dia de la celebració. Durant els mesos de preparació podreu personalitzar els detalls del vostre casament: seating plan, photocall, decoració floral, racons gastronòmics….

CUINA

Disposem de cuina pròpia amb una gran varietat de menús pensats per seduir tots els paladars. A La Tartana podreu confeccionar el vostre menú amb múltiples opcions. També teniu la possibilitat de llogar la Masia i escollir el càtering que més us agradi.

HABITACIÓ DE LA NÚVIA

La núvia disposa d’una habitació privada on canviar-se, retocar-se i deixar les seves pertinences.

Tenim moltes ganes d'ajudar-te a crear el casament que somies

en parlem?

BLOG

Descobrèix totes les històries de la masia la tartana

Logo Masia La Tartana

93 730 17 14

info@masialatartana.com